Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Marinteknikdagar på KTH, Stockholm

2 juni, 2016 @ 8:30 f m - 3 juni, 2016 @ 5:00 e m

Den 2-3 juni 2016 är det dags för Marinteknikdagarna på KTH i Stockholm. Studenter presenterar examensarbeten och projektarbeten i sessioner ledda av ordföranden från företag och myndigheter. På kvällen den 2 juni arrangerar studenterna arbetsmarknadsmässa som är ett utmärkt tillfälle för möten mellan generationer av skeppsbyggare.

Konferensen den 2-3/6 hålls i D2 (torsdag) och D3 (fredag) (båda Lindstedtsvägen 5). Företagsmässa & pub på kvällen den 2/6 är i T-centralen (Drottning Kristinas väg 29).

För åttonde året så arrangeras studentkonferensen där studenter från åk 3-5 presenterar exjobb eller arbeten från projektkurser. Ni är välkomna att vara med på delar eller hela konferensen!

Målet är att studenterna ska få presentera sina arbeten inför en fullsatt och kunnig publik, att det marintekniska näringslivet och myndigheter ska få inblick i vad studenterna gör och naturligtvis att vi alla ska träffas.

Som vanligt så är det 2 sessioner på förmiddagarna och 2 på eftermiddagarna med totalt runt 30 presentationer. På torsdagskvällen ordnar studenterna företagsmässa och pub. Konferensen avslutas med middag på fredagskvällen. Presentationsprogrammet spikas ca 2 veckor före konferensen.

Anmälan & företagsmässa

Till konferensen och mässan är det bara att dyka upp, men om man vill ha lunch och/eller fika under konferensdagarna, samt deltaga i avslutningsmiddagen eller ställa ut på företagsmässan så gör man sin anmälan HÄR. För frågor kring anmälan eller företagsmässan kontakta David Ahlsén: dahlsen@kth.se.

Details

Start:
2 juni, 2016 @ 8:30 f m
End:
3 juni, 2016 @ 5:00 e m
Event Category: