Missa inte Maritima Mötesplatsen i Almedalen

Det kan tyckas som det är lång tid kvar men förberedelserna inför årets Almedalsvecka pågår för fullt. Lighthouse är medarrangör i den Maritima Mötesplatsen som under fyra dagar bjuder på intressanta seminarier med maritim prägel. Och är du snabb kan du själv hyra seminarieplats.

Liksom tidigare år arrangeras seminarier i Gotlandsbolagets trädgård i Visby, Hamngatan 1.
Från måndag till torsdag klockan 11.00 -12.00 kommer den Maritima mötesplatsen arrangera gemensamma seminarier med följande teman:
• Måndag 4 juli: Konkurrensneutrala trafikavgifter
• Tisdag 5 juli: Kryssning, färjor och turism
• Onsdag 6 juli: Handel och samhällsförsörjning
• Torsdag 7 juli: Sjöfartens miljöfördel

Utöver detta inbjuds organisationer och företag inom den maritima näringen att nyttja mötesplatsen för egna seminarier. Kostnaden kommer att vara cirka 20 000 kronor per timme och då ingår all teknik. Önskar ni hyra den Maritima mötesplatsen, kontakta omgående Carolina Kihlström på Lighthouse, carolina.kihlstrom@lighthouse.nu. Först till kvarn gäller.

Senaste nytt